onsdag, januari 06, 2010

Ur Knoddarkivet, del 1

Även om dagarna ibland känns evighetslånga och oöverstigliga, har tiden en förmåga att rusa förbi och bunta ihop sig till månader, årstider som man knappt hinner oja sig över innan de bildat år och man står där med fulskumpan och bekymrar sig över hur länge man ska kunna hålla sina nyårslöften den här gången. Det hela blir rejält påtagligt när man börjar sortera sina proppfulla mappar med digitalfoton från förr.

Så här kunde vardagen te sig för drygt tre år sedan, i mars 2007.

Livet enligt principen "In i munnen först, fråga sen!" fungerade ganska bra. Vi lyckades hålla dem borta från kattlådan under hela den fasen i alla fall.

Ramlade man var det aldrig helt självklart att man kom upp igen. En lärdom man faktiskt har nytta av i resten av livet också. Duken har vi kvar (den drar de ner fortfarande), Limbofåtöljen försvann i flytten.

Skulle man till äventyrs ut på biltur var det så här smidiga små stolar som gällde. Det är något helt annat än dagens bilstolar, som snarast är att likna vid möbler i paritet med pianon. Hembrännarflaskan i bakgrunden är bara en prydnad.

Mer om livet på golvet skrev jag när det begav sig!

PS! Vi har väl en 4-5000 bilder till att sortera utöver de 2-3000 redan sorterade, så fler arkivbilder lär dyka upp.

1 kommentar:

OttoPippi sa...

Jösses! Meeeeemories...... Var är mina bäbisar nuförtiden???